Головна
Реєстрація
Вхід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS
Уманська філія Черкаського кооперативного економіко-правового коледжу


Менюшка

Увага!


Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 261

Увага!

 

День Відкритих дверей відбувся 15 березня 2013 року!!!!


Погода в Умані

 

 Каталог файлів 
Головна » Файли » Про студентів, для студентів

Про викладачів детально!(технологічні дисципліни)
14.05.2012, 21:35

Список педагогічних працівників ЦК технологічних дисциплін

Прізвище, ім’я, по батькові викладача

Дата народження

Навчальний заклад, рік закінчення

Спеціальність за дипломом

Педагогічний стаж (роки)

Кваліфікаційна категорія

Дисципліни, що викладаються

Циклова комісія технологічних дисциплін

Білик Ганна Тимофіївна

(голова циклової комісії)

10.05.1946

Київський торгово-економічний інститут, 1947 р.

 

Московський кооперативний інститут, педагогічний факультет, 1988 р.

Інженер-технолог

 

 

 

 

 

Викладач технології приготування їжі

46

Вища категорія

Технологія виробництва кулінарної продукції

 

Основи технології продукції в закладах ресторанного господарства

Назарова Олена Олександрівна

 

09.08.1962

Харківський інститут громадського харчування, 1984 р.

 

Полтавський університет споживчої кооперації України, педагогічний факультет, 2006 р.

Технологія і організація громадського харчування

 

 

Викладач спеціальних дисциплін за фахом «Технологія харчування»

16

Вища категорія

Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства

 

Організація виробництва в закладах ресторанного господарства

 

Технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства

 

Особливості зарубіжного сервісу

 

Особливості ресторанного сервісу

Ткачук Алла Дмитрівна

30.03.1966

Київський торгово-економічний інститут, 1991 р.

Технологія і організація громадського харчування, інженер-технолог

-

Спеціаліст

Санітарія та гігієна

 

Естетика в закладах ресторанного господарства та торгівлі

 

Технологія кондитерської продукції

 

Основи стандартизації та контролю якості харчових продуктів

 

Основи охорони праці

Любченко Валентина Володимирівна

18.09.1975

Одеський державний університет ім. Мечнікова,1997 р.

Хімія. Хімік. Викладач.

2

Спеціаліст

Хімія

 

Неорганічна хімія

 

Органічна хімія

 

Фізколоїдна хімія

 

Аналітична хімія

Джога Ольга Валентинівна

07.02.1975

Український державний університет харчових технологій, м.Київ, 1998 р.

Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів, харчо концентратів.

 

Інженер-технолог

8

ІІ категорія

Технічне креслення

 

Устаткування закладів ресторанного господарства та торгівлі

 

Обладнання підприємств торгівлі

Крисюк Людмила Петрівна

07.10.1969

Київський торгово-економічний інститут, 1994 р.

Технологія продукції громадського харчування.

 

Інженер-технолог

-

без категорії

Барна справа

Рибак Людмила Іванівна

 

 

08.05.1963

Черкаський комерційний технікум, 1993 р.

Технік-технолог

10

ІІ категорія

 


Категорія: Про студентів, для студентів | Додав: Старшой
Переглядів: 574 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Розклад
Міні-чат

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2017
Створити безкоштовний сайт на uCoz